Om os

Om Vejen Hudpleje - startet i 1993

Vi tilbyder vores kunder hudplejebehandlinger og -tjenester af høj kvalitet. Vores mission er at give dig den bedst mulige pleje til din huds behov. Vi stræber efter at sikre, at hver enkelt kunde føler sig værdsat, respekteret og taget hånd om.

Hos Vejen Hudpleje lægger vi vægt på en holistisk tilgang til hudpleje. Vi mener, at alle aspekter, fra produktvalg til behandlinger og efterbehandling, bør overvejes nøje for at skabe et afbalanceret, sundt og naturligt miljø for din hud. Ved at kombinere moderne viden med traditionel visdom stræber vi efter at give dig selvtillid i form af smuk hud indefra og ud. 

Vores team består af højtuddannede kosmetologer og vi sætter en ære i at tilbyde dig den bedste behandling. Vi tilbyder en bred vifte af behandlinger, der passer til dine individuelle behov, fra afslappende ansigtsbehandlinger, til effektive peelinger, makeup m.m. Vores erfarne kosmetologer vil hjælpe dig med at finde den behandling, der passer bedst til dig.

Her på klinikkens skinner det igennem at vi har flere års uddannelse og mange års erfaring bag os. Med ekspertise indenfor hud tilbydes der bl.a. en grundig Face Mapping hudanalyse, og detaljer om kostvaner, miljømæssige påvirkninger, hjemmeplejeprodukter, vaner og ønsker indregnes og diskuteres, for at opnå det bedst mulige resultat for dig og din hud.

Alle ansigtsbehandlinger udføres med professionelle produkter fra hudplejeserien Dermalogica samt pHformula. Udover ansigtsbehandlinger tilbydes der Oxygenlift behandling, voksbehandlinger, manicure, pedicure, farvning af vipper og bryn samt makeup. Vejen Hudpleje tilbyder også elevbehandlinger. Derudover føres kvalitetsmærker som Jane Iredale mineralmakeup, preium kosttilskud til huden fra Advanced Nutrition Pogramme, Bioeffect, Karmameju og Benamôr m.fl.

Klinikken har eksisteret i mange år og det har og er en fantastisk rejse med trofaste og glade kunder. Vi ville ikke have kunnet gøre det vi gør hver dag, hvis det ikke havde været for alle jer, der besøger klinikken.

Mænd og kvinder i alle aldre er alle velkomne i klinikken, der ligger placeret på Linde Torvet i Vejen.

Vi glæder os til at tage imod dig…

Med venlig hilsen,
Mette & co.