Medarbejdere

Mette Thomsen
Mette Thomsen

Jeg, Mette, byder dig hjertelig velkommen hos Vejen Hudpleje som indehaver af Vejen Hudpleje og professionel kosmetolog, massør og makeup artist. Jeg er uddannet Dermalogica Expert og bliver kontiunerligt videreuddannet. Ydermere er jeg uddannet i pHformula i Barcelona og Danmark. Jeg har 25 års erfaring indenfor resultatorienteret hudpleje og specialist i behandling af f.eks, acne, rosacea og for tidlig ældet hud. Jeg glæder mig til at tage i mod på klinikken. 

Mette Physant
Mette Physant

Mette er uddannet kosmetolog og makeup artist. Mette har mange års erfaring, er certificeret behandler i Dermalogica, uddannet i pHformulasamt uddannet i Neuromuscular Cosmetic Acupuncture - NCA for rynker og løft. Mette har tidligere haft sin egen klinik, så hun ved hvad god kundeservice betyder og går op i at skabe resultater. Du kan trygt booke en tid hos Mette. 

 

Janni
Janni

Janni er vores dygtige elev, som vi har fornøjelsen af ind imellem hendes skoleophold, hvor hun lærer ny viden om huden. Når Janni kommer tilbage på klinikken, er hun klar til at lære nye behandlinger og dygtiggøre sig indenfor de allerede lærte behandlinger. Derfor varierer behandlingerne og priserne hos Janni løbende.