Anbefalinger

Anbefalinger fra tilfredse kunder...
"jeg kommer for at give min hud de bedste betingelser..."

Jeg kommer på klinikken, for at give min hud de bedste betingelser,
for at holde den sund og spændstig. Der er en dejlig atmosfære, og personlig kontakt i klinikken. Pigerne er altid smilende og imødekommende. Der er et overskueligt udvalg af produkter i butikken, og et gennemgribende kendskab til hvert et produkt. Det betyder meget for mig, at jeg ikke “lige" skal prøve et nyt produkt hver gang. Men det der er solgt til mig første gang, det virker år efter år. Jeg vil til hver en tid anbefale Vejen Hudpleje. Der er en respekt og professionalisme i forb. med behandlinger på klinikken, som jeg ikke har oplevet hos andre klinikker.

Bedste hilsner fra en tilfreds kunde, 
Malene

★ ★ ★ ★ ★


"...de faglige kompetencer og ordentlig vejledning"

Jeg er kommet på klinikken i flere år, da jeg har fuld tiltro til de faglige kompetencer og altid følt mig ordentligt vejledt. Jeg oplever, at Mette bliver ved med at holde sig løbende opdateret, så hun kan møde sine kunders behov bedst muligt. Mette har altid hjulpet mig med min til tider "umulige" hud, som ikke altid reagerer logisk. Hendes engagement har betydet alverden for mig, og hun har fundet metoder, produkter og behandlinger, som har imødekommet mine behov. Jeg værdsætter det venlige personale, der altid møder mig med ro, smil, genkendelse og god stemning - hvilket for mig betyder, at "hele behandlingen" fra start til slut foregår trygt og roligt.

Med venlig hilsen, Lena
★ ★ ★ ★ ★


"Har altid fået en professionel, kærlig og ærlig behandling"

Jeg er kommet i klinikken i mere end 25 år. Har altid fået en professionel, kærlig og ærlig behandling. Atmosfæren er rigtig god og venlig. Jeg føler mig altid velkommen. Har brugt behandlinger og produkterne i alle årene, men rigtig gode og tilfredsstillende resultater.
Mine piger er også kommet i klinikken siden deres teenageår. De har også altid brugt produkterne. De kommer stadig i klinikken, selvom de er voksne nu, og flyttet fra byen. Det skyldes den altid gode, venlige og nærværende behandling og vejledning.

Med venlig hilsen, Heidi
★ ★ ★ ★ ★

 

" - imødekommende, forstående og kompetente kosmetologer, som hjalp mig..."

Jeg startede hos Vejen Hudpleje for 15 år siden, fordi jeg havde begyndende rosacea på kinderne. Her mødte jeg imødekommende, forstående og kompetente kosmetologer, som hjalp mig med den rette behandling og de rigtige produkter til min hud, og siden har jeg ikke haft udbrud. Nu kommer jeg jævnligt hos Vejen Hudpleje, hvor jeg altid føler mig velkommen og respekteret. Jeg oplever en positiv og afslappende atmosfære, som jeg værdsætter meget. Vejen Hudpleje har mine varmeste anbefalinger.

Med venlig hilsen, Jane

★ ★ ★ ★ ★


" - jeg kommer fra Aarhus og det er hele køreturen værd!"

Jeg er kommet på klinikken lige siden starten, og selvom jeg i dag bor i Aarhus kommer jeg der stadig. Det er nemlig hele køreturen værd. Jeg får altid en professionel behandling, de er altid opdateret med det sidste nye indenfor hudpleje nehandlinger og produkter - og så er de tilmed rigtig søde... Uanset hvilke produkter, jeg er blevet anbefalet, så har de levet op til mit behov. 

Med venlig hilsen, Lotte

★ ★ ★ ★ ★